till malmö och tillbaks igen

Nu har vi äntligen fått internet på jobbet igen. Jag har jobbat fjorton timmar idag men då kommer jag bli ledig hela dagen imorgon istället. Ska bli så skönt med en sovmorgon!!!
Jag tog en totalt ospontan spontantripp till Malmö och Lund i helgen. Jag är verkligen glad att jag åkte. Hade ju tänkt länge att jag skulle åka dit under ESF men sen kom det annat i vägen och sen tänkte jag att jag inte hade råd. Men så bestämde jag mig för att det hade jag visst och så tog jag bussen ner på lördagen och träffade Tove. Det var fint att se henne. Vi drog till Malmö och mötte upp tjejerna, Elin, Linn, Nina osv. Vi tog en öl och hade det trevligt. Sov på världens tunnaste madrass och ville gå upp vid 8 men kom inte upp fören 10. Gick till ESF men träffa ingen vi kände. Dom va spårlöst försvunna. Vidare till Lund igen och fika sedan middag hemma hos Tove med film till. Sen var den korta men mycket trevliga visiten slut.
Nu kommer jag vara uppbokad dom närmaste fyra helgerna. Galet! Men det blir lätt så när man jobbar så mycket.
Nästa helg blir det meditations kurs med Elin och Linn hos Pia. Det ska bli spännande. Men nu måste jag städa innan jag går hem.

Over and out!

RSS 2.0