no need for words

image6

och så börjar det om

Inte skrivit på ett tag. Inte orkat. Inte velat. Inte haft tid. Okej det sista var lögn.

jag har varit trött det på siståne. Jätte förkyld. Mest väntat i hop om bättre tider känns det som. Fast det har väl allt hänt en del sen sist.

-Jag gjorde högskoleprovet förra helgen. Det gick helt okej men till nästa gång måste jag träna på ordförståelsen. Resultatet kommer om 3 veckor men jag vet ändå på ett ungefär hur det gått. Men avslöjar inget fören det är säkert.

-Var hos tandläkaren. Som tur var bara ett hål om behövdes lagas. Och mina andra småhål har i alla fall inte blivit fler eller större så det är ju positivt. Men man hade ju önskat att ens fascistoida metoder när det gäller tandborstning hade haft ett större genomslag. Flour och tandtråd varje dag tycker man borde gett resultat. Men men det är bara att fortsätta och vara ännu mer fascistisk.

-Var på bokenäset hos den ömma modern och hade familjehelg. Tog farväl av en gammal trotjänare. Majsan! Våran gamla träeka som vi har haft alltid. Men nu finns det ingen som riktigt orkar lägga ner den kärlek hon behöver så vi har bestämt att skicka henne till en sån där gård där hon kan få guppa omkring fritt och vara lycklig. Nej då vi har faktiskt omplacerat henne till en träkonstnär i djupaste Dalsland så där får hon det nog bra.

Sen var det mest att umgås med familjen och åka och tittat på "katedraler från 1200-talet" som bara existerade i Pias fantasi. Och även lite andra sevärdheter... resten lämnar jag osagt.

 

Annars har det nog varit som vanligt. Hängt hemma med Martin mycket. Träffat mina fina vänner lite och underhållit mig med krogen på helgerna. Som vanligt som sagt.

 

Men mitt resande börjar så smått utforma sig. Ska börja en hetsk övertalnings-kampanj för att Martin ska följa med till Australien. Åka grymma bilen ner för östkusten med stop vid barriärreven bla. Vem kan säga nej till det liksom? Paris biljetter är köpta så dit bär det iväg 29 maj. Ska bli grymmans kul. Fast en smula overkligt. Är så mycket annat på gång så det känns liksom inte som om det är på riktigt. Kommer bli total chock när jag är framme och plötsligt är i Paris. Ha ha..

 

Idag är det fredag! Jippi!! Kanske kommer hem lite folk till oss idag och hänger och sparar pengar till något annat än utgång. (Tandläkaren tar på budgeten alltså.) Det ska bli gött. Jag längtar till 17.30 då jag slutar och får åka hem och sova.

 

Over and out


Vår

Det är märkligt hur mycket vädret kan göra för humöret. Även fast jag är trött och förkyld så kan jag inte låta bli att ha ett leende på läpparna. Satt i park idag och mös i solen. Varje vår känns det som en tyngd lyfter från mina axlar. Men nästa vår kommer förhoppningsvis inte det behövas eftersom jag kommer ha fått massor av sol ändå under vintern.

Och nu är det gjort. Nu har jag köpt Roskildebiljett!! Och idag är det exakt 3 månader tills festivalen börjar, även om vi kommer åka dit 5 dagar innan för att klämma ut allt vi kan av festivalandet. Det kommer ju inte bli fler festivaler för mig i sommar istället åker jag till Paris och Prag. Men det känns minst lika bra. Imorgon ska jag till SJ och prata tågbiljett till Paris. Man vill ju inte flyga i onödan. Det räcker med en flygning per år.

Så har jag fått min deklaration med den bästa överraskningen man kan få. 12000!!!! Min biljett till Australien är betald. OOoohhhiiiiii!!!! Känns mycket bra!

Ses i solen kära vänner.

RSS 2.0